SFBG

Поредица

Хекс Хол

Издателство „СофтПрес“


1. Хекс Хол — Рейчъл Хокинс (корица)

Хекс Хол

Рейчъл Хокинс


Издателство „СофтПрес“, 2010

2. Демонично стъкло — Рейчъл Хокинс (корица)

Демонично стъкло

Рейчъл Хокинс


Издателство „СофтПрес“, 2011

3. В плен на магията — Рейчъл Хокинс (корица)

В плен на магията

Рейчъл Хокинс


Издателство „СофтПрес“, 2012