SFBG

Поредица

Досиетата на Боб

Издателство „Litus“


1. Архиви на злото — Чарлс Строс (корица)

Архиви на злото

Чарлс Строс


Издателство „Litus“, 2016

2. Зло от дълбините — Чарлс Строс (корица)

Зло от дълбините

Чарлс Строс


Издателство „Litus“, 2017