SFBG

Поредица

Фантастика

ИК „Лира Принт“


Наемниците на Дендарии — Лоис Макмастър Бюджолд (корица)

Наемниците на Дендарии

Лоис Макмастър Бюджолд


ИК „Лира Принт“, 1995

Палас — Катрин Кер, Марк Крейгбаум (корица)

Палас

Катрин Кер, Марк Крейгбаум


ИК „Лира Принт“, 2001