SFBG

Поредица

Модерна класика

ИК „Колибри“


Соларис — Станислав Лем (корица)

Соларис

Станислав Лем


ИК „Колибри“, 2007

Звездни дневници — Станислав Лем (корица)

Звездни дневници

Станислав Лем (сборник)


ИК „Колибри“, 2009

Шейсет разказа — Дино Будзати (корица)

Шейсет разказа

Дино Будзати (сборник)


ИК „Колибри“

От дълбините на времето — Рьоне Баржавел (корица)

От дълбините на времето

Рьоне Баржавел


ИК „Колибри“, 2016