SFBG

Поредица

Български автори

Издателство „Христо Г. Данов“


Фото „Лазур“ — Евгени Кузманов (корица)

Фото „Лазур“

Евгени Кузманов (сборник)


Издателство „Христо Г. Данов“, 1990

Билет за Вега — Миглена Николчина (корица)

Билет за Вега

Миглена Николчина (сборник)


Издателство „Христо Г. Данов“, 1990