SFBG

Поредица

Кинжалът и монетата

ИК „БАРД“


1. Пътят на дракона — Даниел Ейбрахам (корица)

Пътят на дракона

Даниел Ейбрахам


ИК „БАРД“, 2012

2. Кралска кръв — Даниел Ейбрахам (корица)

Кралска кръв

Даниел Ейбрахам


ИК „БАРД“, 2012