SFBG

Поредица

Антерос (Далечни царства)

ИК „БАРД“


1. Далечно царство — Алън Кол, Крис Бънч (корица)

Далечно царство

Алън Кол, Крис Бънч


ИК „БАРД“, 2008

2. Битката за Ориса — Алън Кол, Крис Бънч (корица)

Битката за Ориса

Алън Кол, Крис Бънч


ИК „БАРД“, 2008

3. Царства на нощта — Алън Кол, Крис Бънч (корица)

Царства на нощта

Алън Кол, Крис Бънч


ИК „БАРД“, 2009